Lirik - Aku Mung Di Anggep Konco NDX a.k.a




aku wes salah tompo
kroso seng tak kiro tresno
kowe seng tak sayang
mung anggep aku konco
opo aku salah ungkapke
isi atiku
snadyan aku rak bisa nyanding

marang slirahmu
sparu atiku tanpa neng jero atimu
mengharap kau bisa menerima cintaku
nganti nafasku terhenti
tresnoku rak bakal mati
amung nganggo slirahmu

aku wes salah tompo roso seng tak kiro
treno kowe seng tak sayang mung
anggep aku konco
opo aku salah ngungkapke isi atiku
 snadyan aku rk bisa nyanding
marang slirahmu

sparu atiku tanpa neng jero atimu
mengharap kau bisa menerima cintaku
nganti nafasku terhenti tresnoku rak bakal mati
amung nganggo slirahmu
..
mungkinku salah
mengartikan rasa aku kira cinta untuk diriku
tapi semuanya ternyata semu kau anggap aku temanmu
maafkan aku maafkan aku jadi malu pada dirimu namum
cinta ini tulus untukku kan ku berharap kau menerima cintaku
ksemua slirahmu anugrah ningatiku nangging syang kowe mung anggep aku
koncomu

Share on Google Plus

About Nanank

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 komentar: