Lirik Lagu Bojo Ketikung Elsa Safira

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo
      Aku ra nyongko kowe tego karo konco
      Jarene konco kentel
      Bojoku tok sleding tekel
 



Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe
     Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku
     Nanging nyatane ning mburi
     kok kowe koyo pabu
     Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
     Ora mikir koncone tumindak
    sak penake
Paitan cangkem lunyu kau
merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
manaku tau?
Seakan kau arjuna pada
engkau kecu
       Ra ngango sopan santun kau
       dustai diriku
       Sak tenane atiku loro
       nanging aku mencoba ra
popo
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro
Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
     Jarene konco kentel
     Bojoku tok sleding tekel
     Opo ra ono kimchil liyo sing
     seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone
koncone dewe
A..Ku kurang opo kok kowe
iso tego
Opo ono salah ku trus kowe
nikung aku

Opo kudu tak jarno kok aku
kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik
ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning
utekmu kok protol
 
Pendak ndinone awor ee
bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana
sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan
neng mburi kok bajingan
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
 
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacut loro
Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
 
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe
Yowis sak karepmu, nek
ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung
ikhlas wae
 
Kowe mung tak titeni, kok
watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau
anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan
tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke
tumindakmu
Kok kowe ngragas banget,
ngopeni turahanku
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra
popo
 
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro
Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowe
 
Nganti kowe nikung, bojone
koncone dewe
Aku ra nyongko kowe tego
karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
 
Opo ra ono kimchil liyo sing
seneng kowenganti kowe
nikung, bojone koncone
dewe
Share on Google Plus

About Nanank

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 komentar:

Post a Comment