Lirik Lagu Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan


Tresnamu saiki wis ilang
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo

Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro
Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi
Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang
Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Download Mp3nya disini 






Share on Google Plus

About Nanank

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 komentar:

Post a Comment